Planning juryopleidingen beschikbaar

Els Coppieters   ‐  Donderdag 8 jul 2021   ‐   Tweet

Wil jij jurylid worden of ga je een recyclage of opfrissing volgen?... De planning voor de zomer en het najaar is gekend! We hebben dit seizoen gezocht naar de ideale combinatie tussen online en offline, afgestemd op de doelgroep.

Jaarlijks organiseert de Gymnastiekfederatie jurycursussen in alle disciplines en voor alle niveaus. Clubs hebben dus steeds de kans om juryleden op te leiden of bij te scholen in voorbereiding van het volgende wedstrijdseizoen. Want zonder juryleden... geen wedstrijden!

Om de opleidingen zo efficiënt en kwaliteitsvol mogelijk te laten verlopen, met een minimale belasting voor de (kandidaat)juryleden, hebben we ervoor gekozen om voor het theoretisch aspect een e-learningmodule te ontwikkelen. 

De praktijk wordt dan gedoceerd door experten om je de kneepjes van het juryvak te leren. De momenten en locaties waarop dat gebeurt vind je in de juryfolder per discipline. Bekijk ze alvast en noteer de data in je agenda. Inschrijven zal je kunnen vanaf 16 augustus. De informatie voor Toestelturnen jongens vullen we zo snel mogelijk aan!

We kijken er alvast naar uit om jullie - online of in levende lijve - te kunnen ontmoeten en de jurykennis en -ervaring over te dragen.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen