Programma Kaderweekend en Kaderdag DANS nu online!

Els Coppieters   ‐  Donderdag 16 aug 2018   ‐   Tweet

#kaderweekend#kaderdagdans

Inschrijvingen open vanaf 9 september

Dé bijscholing momenten van het jaar voor alle gymnastiek-, dans-, skip-, en freerunningliefhebbers komen er aan! In oktober krijgen alle trainers en bestuursleden van onze clubs de mogelijkheid om zich op verschillende vlakken bij te scholen tijdens het Kaderweekend en de Kaderdag Dans. Ook dit jaar staan er heel wat talentvolle lesgevers klaar om jullie de kneepjes van het vak te leren. Mis dit event niet!

Kaderdag Dans

Op 7 oktober staat de Kaderdag DANS in de Rozebroeken te Gent opnieuw op de agenda. Tijdens deze dag kan je kiezen uit maar liefst 15 dansworkshops. Hierbij reiken ervaren choreografen tips & tricks aan, die je later in je eigen lessen kan toepassen. Inschrijven kan vanaf 2 september.

Kaderweekend

Op 20 en 21 oktober is het verzamelen geblazen in Gent voor het Kaderweekend. Ook voor deze editie willen we een zo groot en gevarieerd mogelijk aanbod aanreiken om de trainers optimaal bij te scholen en klaar te stomen voor het nieuwe turnseizoen. Naast de specifieke sessies gericht naar de verschillende disciplines vind je ook workshops rond didactiek, specifieke sessies voor het bestuurskader, G-gym, recreatieve gym, enz. Met een aanbod van maar liefst 190 sessies zit er zeker voor jou ook iets interessants tussen! Het volledige programma kan vanaf nu geraadpleegd worden. Inschrijven kan vanaf 9 september. Aarzel niet te lang want ook dit jaar staan er weer een hele hoop experts uit binnen- en buitenland klaar om hun kennis met jou te delen!

Neem de programma's erbij en puzzelen maar..., stel jouw ideale persoonlijke programma samen. De inschrijvingen gaan open op 2 of 9 september (om 17.00 uur 's avonds). Opgelet: je dient lid te zijn van het seizoen 2018-2019 om van het leden-tarief te kunnen genieten. Neem contact op met je clubsecretaris om na te gaan of dit in orde is.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen