Programma Kaderweekend@home & Kaderdag@home 2020 online

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 11 sep 2020   ‐   Tweet

#kaderweekend#kaderdagdans

40 Online sessies & 6 webinars

Het Kaderweekend en de Kaderdag Dans gaan dit jaar naar aanleiding van de huidige situatie @home door. In totaal zullen er 40 online sessies aangeboden worden en 6 webinars.

KADERWEEKEND@HOME

Op 24 en 25 oktober gaat het Kaderweekend@home door. Op basis van een poll die we eerder lanceerden kozen we uiteindelijk voor een aanbod van 40 online sessies in alle verschillende disciplines en 6 GRATIS webinars.

ONLINE SESSIES

De online sessies zijn opgedeeld in drie verschillende categorieën.

  • Algemeen: coaching en bestuur sessies vallen in deze categorie
  • Doelgroepen: Projecten en recreatieve disciplines komen hier aanbod
  • Wedstrijddisciplines: Voor elke discipline worden 1 of meerdere sessies gegeven

De sessies zullen voor een korte periode beschikbaar zijn. Inschrijven voor deze online sessies zal mogelijk zijn vanaf vrijdag 18 september. Meer info over de prijzen en hoe je zal kunnen inschrijven kan je terugvinden op deze pagina. Opgelet, je club dient een abonnement te nemen voor al haar trainers. Je kan dit (als club) door in het ledenbeheer abonnement KW@home aan te vinken.

> Bekijk het volledige programma hier.

GRATIS WEBINARS

Naast de 40 online sessies voorzien we ook 6 gratis webinars. Voor deze webinars zal je je op voorhand moeten registeren. Hiervoor hoef je als club geen abonnement te nemen. De webinars zullen voor iedereen GRATIS toegankelijk zijn. Het enige wat je dient te doen is je op voorhand te registeren. Deze webinars zullen later niet meer te raadplegen zijn. Je registeren is dus de boodschap. Bekijk hier de onderwerpen en de planning.

Ook dit zal vanaf vrijdag 18 september mogelijk zijn.

KADERDAG@HOME

Op zondag 11 oktober gaat de Kaderdagdans@home door. Er werd een mooi programma samengesteld van 8 sessies. Daarnaast is de Kaderdag volledig GRATIS. Geen reden dus om niet aanwezig te zijn.

Inschrijven kan vanaf vrijdag 18 september! Opgelet, je club dient een abonnement te nemen voor al haar trainers. Je kan dit (als club) door in het ledenbeheer abonnement KDD@home aan te vinken.

> Bekijk het volledige programma hier.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen