Reserveer jij het puntje van je stoel?

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 25 nov 2022   ‐   Tweet

#antwerp2023

Scoor je tickets voor het WK Turnen in Antwerpen

Team BELGYM samen met de andere beste gymnasten ter wereld live aan het werk zien? Dat doe je op het WK Turnen 2023 in Antwerpen. En… jij kan je tickets scoren voor dit topevent. Reserveer jij alvast het puntje van je stoel?

Tickets voor een WK Turnen in eigen land, een must have voor elke gymnastiekfan, toch? Maar niet enkel voor een gymnastiekfan! Want van 30 september tot 8 oktober nemen naast onze eigen Belgische gymnasten ’s werelds beste gymnasten in de discipline Toestelturnen het tegen elkaar op gedurende 9 spannende wedstrijddagen. Op het programma? De strijd om de wereldtitels per team, allround en per toestel.

En er is meer! De meer dan 500 gymnasten strijden op dit Olympisch selectie-evenement niet enkel om de wereldtitels. Ook de laatste tickets voor de Olympische Spelen 2024 in Parijs worden in Antwerpen verdeeld. Wil jij de toekomstige wereld- en Olympische kampioenen dus in actie zien? Correct, scoor dan vanaf vandaag, vrijdag 25 november, je tickets voor het WK Turnen 2023 in Antwerpen.


Get moved by Antwerp, Get moved by motion.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen