Zilver voor Kéziah Langendock op Elite Gym Massilia

Elien Van Deynse   ‐  Zondag 24 nov 2019   ‐   Tweet

#masterMassilia2019

Juniores meisjes turnen op Elite Gym Massilia 2019

Tijdens het weekend van 22-24 november vond in Marseille de 30ste editie van de Elite Gym Massilia plaats. Drie Belgische juniores Toestelturnen meisjes trokken naar de Franse stad om er de Belgische driekleur te verdedigen.

Margaux Dandois (Oefening Geeft Kracht Duffel), Kéziah Langendock (Gym Passion Herseaux) en Jutta Verkest (GymFlex) namen op 22/11 deel aan de Open competitie in Marseille.

Margaux kwetste zich aan de knie tijdens de opwarming en besloot niet deel te nemen aan de competitie en de knie te laten rusten. Kéziah zette een zeer knappe brug-oefening neer en kreeg een hoge score van de jury. Jutta turnde niet haar beste wedstrijd en maakt een aantal vallen.

De teamcompetitie voor juniores kon ook dit jaar rekenen op een uitgebreid deelnemersveld. Toplanden als Rusland, Frankrijk, Canada en Groot-Brittannië toonden dat ze veel talent in huis hebben.

Op zondag 24/11 stonden de toestelfinales nog op de planning. We zagen Kéziah in actie aan balk en brug! Met 12.800 punten pakt ze knap zilver aan balk! Aan brug eindigt ze met 12.700 punten op de 4de plaats.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen