Resultaten enquête en overleg 'dans' nu beschikbaar!

inge doens   ‐  Donderdag 20 apr 2017   ‐   Tweet

#wearedans

De voorbije weken consulteerden we de clubs via een enquête en een overleg over de werking 'dans' binnen de federatie met als doel het aanbod van deze discipline te optimaliseren.

Op 20 maart presenteerden we de eerste resultaten van de enquête aan de dansclubs op een overleg in Mechelen waar we met een 15-tal clubs een avond gedebatteerd hebben rond verschillende items (programma, wedstrijden, opleiding, ...). Graag danken wij iedereen die meegewerkt heeft aan de brainstorm en tijd gevonden heeft om de enquête in te vullen. Met de resultaten van deze interessante input gaan we alvast met veel enthousiasme aan de slag.

In de linkerkolom vinden jullie de resultaten en het verslag van het overleg.

Voor het bepalen van de richting en het uitwerken van de voorstellen starten we binnenkort met volgende werkgroepen:

  1. Werkgroep ‘Jury'
  2. Werkgroep ‘ Programma/Technisch reglement’

In een latere fase worden nog werkgroepen opgericht rond ‘Sporttechnisch programma/leerlijn’ en een werkgroep rond de ‘Organisaties en communicatie van de dansevents’.

Wil je graag meedenken in werkgroep 1 en 2?
Meld ons voor 1 mei jouw interesse! We bepalen nadien in overleg een datum om de eerste keer samen te komen. Afhankelijk van de vorderingen in de werkgroep denken wij dat een tot drie bijeenkomsten voldoende zijn.

We hopen alvast dat we samen met de clubs de werking dans binnen de federatie een nieuw elan kunnen geven!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen