Resultaten enquête 'Impact van corona op de clubwerking'

Inge Doens   ‐  Woensdag 14 apr 2021   ‐   Tweet

Gymfed stuurde in januari een bevraging uit naar de voorzitters van de Gymfed-clubs met als doel een zicht te krijgen over de impact van de coronapandemie op de clubwerking. 211 van de 321 Gymfed-clubs vulden de enquête in. We kregen hierdoor een reëel beeld over de invloed van corona op onze clubwerking.

Op de Algemene Vergadering (maart 2021) presenteerden we reeds de belangrijkste bevindingen. Via DEZE link kan je de volledige resultaten consulteren!

"Een terugblik op 2020 brengt ongetwijfeld heel wat herinneringen en emoties naar boven bij elk van ons. Het Corona-virus werd van de ene op de andere dag de bepalende factor in ons leven en heeft ons gedwongen om anders te denken en ons anders te organiseren.

De impact van Covid-19 op onze werking als federatie en de werking van onze clubs was, en is nog steeds, zeer groot.

De onvoorspelbaarheid van het virus en de bijhorende maatregelen hebben ieder van ons uitgedaagd om ons aanbod en onze dienstverlening anders te organiseren, zowel in 2020 als voor de toekomst. De afgelopen periode zagen we hoe tal van clubs op een uitdagende en creatieve manier in contact bleven met hun sporters en hen zo vanop afstand de passie voor hun sport hielpen behouden. We willen hiervoor onze clubs bedanken en blijven hen aanmoedigen om nog even vol te houden."

Ilse Arys, Algemeen manager