ROPE SKIPPING - Selectie voor Best Show Teams Finale 2022 bekend

Annelies Raman   ‐  Dinsdag 10 mei 2022   ‐   Tweet

#BSTF2022

Op zondag 8 mei vond in sporthal De Klodde de Democup plaats. Hoog tijd dus om de selectie voor de Best Show Teams Finale bekend te maken.

De Best Show Teams Finale is dé apotheose van het dans-, demo- en vanaf dit jaar ook het rope skipping democircuit. De allerbeste groepen van het seizoen brengen hun oefening en strijden om de titels 'Best Modern Dance Team', 'Best Trends Dance Team', 'Best Demo Team' en 'Best Rope Skipping Demo Team'.

Binnen het Rope Skipping democircuit komen enkel de groepen in aanmerking die deelnemen in het A-circuit. De vijf hoogst geëindigde teams op de Democup mogen deelnemen aan de BSTF. Reeds tweederde van de punten werd toegekend, onze clubs strijden dus om de laatste belangrijke punten met het oog op een selectie voor de Europese Show Contest in Bratislava eind juli 2022.

We maken graag de selectie bekend:

  • XL ROPE & DANCE vzw - Siluskip Step Up
  • SKIPPIES - Demo Let's Fight
  • RECREAN SKIPPERS vzw - Recrean Demo A
  • SPORTAC DEINZE vzw - Demo Sportac Airlines
  • RECREAN SKIPPERS vzw - Recrean Airlines

Proficiat aan alle rope skippers en trainers!

Voor de selectie van het democircuit houden we jullie nog even in spanning. Op zaterdag 21 mei 2022 strijden de demoteams tijden de Ros Beiaard Cup voor de laatste punten in de ranking. Nadien zal de selectie bekendgemaakt worden.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen