Iedereen kampioen in Acroland, neem deel met je club of school!

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 15 jan 2018   ‐   Tweet

#acrobatics2018Van 13 tot 15 april 2018 organiseren de Gymnastiekfederatie Vlaanderen en de Stad Antwerpen het Wereldkampioenschap Acrobatische Gymnastiek. Eén week voor deze competitie staan, op dezelfde locatie, de World Age Group Competitions op het programma. Meer dan 900 gymnasten zullen in de Antwerpse Lotto Arena strijden om de titels!

In het kader van dit topevent willen we graag zoveel mogelijk kinderen laten kennis maken met deze aantrekkelijke en toegankelijke sport. Daarom bieden we onze clubs een aantrekkelijk acroprogramma om zelf te introduceren in de turnles van de basisgroepen.


Clubactie - Iedereen kampioen in Acroland!

Wens je Acro te introduceren in de turnles van je basisgroepen? Top! Elke club kan zich namelijk inschrijven voor het project "Iedereen kampioen in Acroland". Hierbij ontvang je een handige brochure boordevol leuke oefeningen toegespitst op de basic skills van de discipline Acro. Na het afleggen van de verschillende postjes krijgt elke gymnast een leuk WK-diploma!Kostprijs en inschrijven
Ontvang het gratis pakket door je club voor 24 januari hier in te schrijven!

Promoteam scholenactie - Iedereen kampioen in Acroland!

We willen Acro niet enkel introduceren in de basiswerking van onze clubs maar ook in de Antwerpse scholen. Hiervoor zijn we op zoek naar mensen met sporttechnische ervaring die deel wensen uit te maken van het WK Promoteam. Het WK Promoteam trekt naar de Antwerpse scholen om Acro te introduceren in de turnlessen van de basisschool. Ben je een krak in de discipline Acro en wil je graag iets bijverdienen? Laat het ons dan hier weten!


Wens je met je school graag deel te nemen aan deze actie? Neem dan contact op!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen