Spektakel op de Best Show Teams Finale 2019

Elien Van Deynse   ‐  Maandag 20 mei 2019   ‐   Tweet

#BSTF2019

Zaterdagavond 18 mei verzamelde de beste dans- en demogroepen in de Topsporthal Vlaanderen voor de apotheose van het wedstrijdseizoen, de Best Show Teams Finale!

Om 20.00 uur stipt werd het startschot gegeven voor de finale van het dans- en democircuit. Vijf demoteams en zes dansteams namen het tegen elkaar op in een spannende competitie.

Tijdens de wedstrijd mocht het publiek ook genieten van twee gastoptredens. De skippers van Rivierenhof brachten hun gouden oefeningen Wanted en de winnaars van het Demo B circuit, Rap & Vrank Evergem zagen we met There's no planet B.

De strijd om de beste demogroep barstte los in Gent. Niemand minder dan Turnclub Athena mag ook dit jaar opnieuw de titel in ontvangst nemen. Met hun hilarische oefening 'The heart has no wrinkles' wisten ze de jury te imponeren.

Met amper 0.150 punten verschil eindigt Acro II Gym met 'Forget me not' op de tweede plaats. En TC Olympia Oosterzele vervolledigde met hun oefening 'Eclips' het podium.

(Turnclub Athena)

Ook bij de dansgroepen werd het een mooie wedstrijd. In het Trends circuit mocht TIME2DANCE - Let's get started!! met maar liefst 166.833 punten de trofee in ontvangst nemen. Een verdiende winnaar. In de categorie Jazz ging Pivolté met Regarde-moi met de prijs aan de haal. Zij haalden een totaalscore van 169.333 punten!

(Pivolté)

Dikke proficiat aan alle deelnemer en coaches. Het was weer een editie om u tegen te zeggen! Tot volgend jaar!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen