Succesvolle startvergaderingen geven aftrap nieuwe seizoen!

Delphine Gosseye   ‐  Vrijdag 14 sep 2018   ‐   Tweet

#wearegym

Gymfed komt naar je toe

Van 29 augustus tot 11 september stonden de jaarlijkse startvergaderingen opnieuw op de planning. Tijdens deze informatieve sessies werden de belangrijkste nieuwigheden en projecten in de verschillende werkdomeinen voorgesteld. Maar liefst 81% van de Gymfed-clubs was aanwezig!

De startvergaderingen worden naar jaarlijkste gewoonte per regio (10) georganiseerd. Met een aanwezigheid van 255 clubs, van de 321 aangesloten clubs, en 468 bestuurders kunnen we ook dit jaar spreken van een succesvolle aftrap van het nieuwe seizoen!

Tijdens de startvergaderingen werd naast de belangrijkste nieuwigheden en projecten aan alle clubs het More than Gym Doeboek bezorgd. Dit doeboek werd opgebouwd op basis van de verschillende maanden van het sportseizoen (sep-juni) en de verschillende disciplines. Het doeboek richt zich naar alle leden van onze clubs tussen de 6 en 15 jaar. Aan de hand van spelletjes, tips & tricks en weetjes maken de kinderen (en hun ouders) op een speelse manier kennis met onze sport.


Alle aanwezige bestuurders ontvingen via e-mail de presentatie alsook de filmpjes die tijdens de startvergadering voorgesteld werden. Heeft jou club de startvergadering of deze communicatie gemist? Klik dan hier!

Heb je nog vragen? Het Gymfed-team staat voor je klaar!

#wearegym

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen