Topsport Trampoline - iets voor jou?

Els Coppieters   ‐  Vrijdag 12 mei 2023   ‐   Tweet

Gymfed investeert in de Topsportwerking Trampoline aan de hand van structuren en initiatieven op verschillende vlakken. Interesseert dit jou (in de toekomst)? Lees dan snel verder…

Ontwikkelingscoördinator Stijn Avau nodigt alle geïnteresseerde trainers I- en/of A-niveau uit voor een infomoment Topsport Trampoline. Op zaterdag 27 mei om 16.30 uur (na het BK) worden in Brugge de speerpunten van het Topsportbeleid toegelicht. Waar gaan we naar toe en hoe gaan we dit de komende jaren realiseren? Gelieve je aanwezigheid te bevestigen via deze link.

In het kader van Talentidentificatie organiseren we op zaterdagnamiddag 10 juni onze tweede Testdag Trampoline. Net als vorig jaar zullen de gymnasten fysieke en sporttechnische testen afwerken. De resultaten hiervan worden nadien aan de trainers gecommuniceerd, zodat zij daar verder mee aan slag kunnen in de club. En wie weet komen er wel gymnasten in aanmerking om in te stappen in Trampoline Centrum Deinze.

De uitnodigingen voor deze testdag zullen in mei bezorgd worden aan de trainers en ouders van alle gymnasten uit het I-niveau (9 en 10 jaar), alsook de gymnasten A11. Inschrijven voor de testdag kan je hier doen.

Aan coaches die menen talentvolle en ambitieuze gymnasten te hebben in de leeftijdsgroepen B11 en B12 die alsnog de overstap naar A-niveau zouden maken volgend seizoen en die de testdag willen doorlopen, wordt gevraagd om dit te signaleren via stijnavau@gymfed.be. Een positieve uitkomst van de testdag zal immers een toegangsticket zijn tot bepaalde voordelen vanuit Topsport Trampoline voor seizoen 2023-24.

En last but not least kijken we ook naar de ver(der)e toekomst. Om de clubs te identificeren die (op termijn) een topclub zouden willen/kunnen zijn in functie van onderbouw voor Topsport Trampoline, hebben we een bevraging opgemaakt. Alle input is welkom via deze link.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen