Trainersdiploma behalen in 2022? Schrijf je nu in!

Lore MARGUILLIER   ‐  Donderdag 21 okt 2021   ‐   Tweet

vtsgym

Inschrijvingen geopend

Het is nog even voor het nieuwe jaar start, maar waarom nu al geen goede voornemens? Wil jij in 2022 een eerste trainersdiploma behalen of een stapje hoger gaan? Schrijf je dan nu in, want de inschrijvingen zijn geopend.

In 2022 organiseren we in samenwerking met de Vlaamse Trainersschool opnieuw heel wat trainersopleidingen. 

Initiator, Instructeur B, Trainer B of Trainer A ? Maak je keuze uit het aanbod van 2022 en schrijf je in via de website van de Vlaamse Trainersschool!

De opleidingen tot Initiator organiseren we regionaal tijdens de verschillende schoolvakanties, maar ook gespreid over weekends in het voorjaar of het najaar. Ga op zoek naar de opleiding die het best past voor jou en aarzel niet om je meteen in te schrijven. Sommige cursussen zijn namelijk heel snel volzet. Initiator Gymnastiek, Rope Skipping, kleutergym, Ritmiek of Freerunning? Je vindt alle opleidingen op onze activiteitenkalender en de website van de Vlaamse Trainersschool

Hieronder geven we een overzicht van de verschillende locaties waar er cursussen Initiator worden georganiseerd. Klik op de locatie om meer info te verkrijgen.

GYMNASTIEK

ROPE SKIPPING

FREERUNNING EN PARKOUR

KLEUTERGYM

RITMIEK

Interesse in de hogere opleidingsniveaus Instructeur B, Trainer B of Trainer A? Dan kan je eerst op zoek gaan naar een passende organisatie van de sporttakoverschrijdende Module 1 op de website van de Vlaamse Trainersschool en in het seizoen 2022 - 2023 voor de specifieke vervolgmodules gaan volgens ons aanbod. 

Veel succes

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen