More than Gym Doeboek 2019 is er!

Elien Van Deynse   ‐  Vrijdag 23 aug 2019   ‐   Tweet

#morethangymMet de steun van


32 pagina's boordevol toffe spelletjes met Gymbo & Gymba

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen de 6 en 15 jaar. Het interactief spelboek boordevol toffe weetjes, educatieve spelletjes, knutselopdrachten en tips in de verschillende disciplines is een echte must have voor elk lid!

Net als vorig jaar brengt Gymfed ook dit jaar het More than Gym Doeboek uit bij aanvang van het nieuwe seizoen. Een extra dikke editie voor nog meer spelplezier! Het More than Gym Doeboek wordt op de startvergaderingen (september) verdeeld aan alle clubs. Vraag dus bij je club naar je eigen exemplaar!

More than Gym Doeboek?

Het doeboek werd opgebouwd op basis van twee rubrieken. De rubriek "Voor thuis!" zit boordevol leuke knutselopdrachten en spelletjes in de verschillende disciplines. De rubriek "Voor in de les!" bevat toffe spelletjes en opdrachten die samen met de clubgenoten in de les uitgevoerd kunnen worden. Fun gegarandeerd!


Voor wie?

Dit More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen 6 en 15 jaar. Nieuw in deze editie is de opsplitsing in de twee leeftijdscategorieën. Tussen de 6 en 12 jaar? Focus je dan vooral op de opdrachten met één ster. Ouder dan 12? Dan zijn de opdrachten met twee sterren de perfecte uitdaging. Staat er een YouTube logo bij een spelletje? Check dan onze YouTube-afspeellijst voor meer duidelijkheid!

Trainers?

Ook voor onze trainers is het Doeboek een goede inspiratiebron. Bij elke discipline staan namelijk enkele opdrachten die in de les toegepast kunnen worden! Ben je opzoek naar spelletjes en opdrachten om je les mee op te smukken? Check dan zeker onze rubriek 'Voor in de les!'.


Wat mag je verwachten?

  • Knutselopdrachten
  • Spelletjes met Gymbo en Gymba
  • Tips in de verschillende disciplines
  • Lifestyle rubrieken
  • Win-acties
  • Toffe opdrachten voor in de les
  • ...
Het Doeboek wordt verspreid bij aanvang van het nieuwe seizoen. Heb je jouw Doeboek nog niet ontvangen? Vraag er dan naar in je club!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen