Vacature medewerker Marketing en Communicatie

Delphine Gosseye   ‐  Woensdag 14 feb 2018   ‐   Tweet

#wearegym

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen is vandaag de derde grootste sportfederatie in Vlaanderen en groepeert meer dan 120 000 individuele leden in zo’n 320-tal clubs. Een 40-tal personeelsleden staan dagelijks in voor de uitbouw van de gymsport in Vlaanderen, de service voor de clubs, het aanbod voor de recreatie- en de competitiegymnasten en de begeleiding van de topsportgymnasten.

Elk jaar organiseert Gymfed heel wat activiteiten: wedstrijden en recreatoernooien (in samenwerking met haar clubs), opleidingen, lokale en nationale evenementen. Daarnaast is Gymfed ook organisator van heel wat internationale organisaties zoals het Gymgala, de Flanders International Team Challenge, het WK Acrobatische Gymnastiek ...

Gymfed zoekt vandaag tijdelijke versterking voor haar marketing- en communicatieteam. Wil je meehelpen aan de voorbereiding en uitvoering van onze marketing- en communicatiecampagnes? Ben jij de persoon die we zoeken om ons team te vervolmaken? Bezorg ons dan snel je CV en motivatie! Solliciteren kan tot 28 februari 2018!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen