Vacature: regiocoördinator en clubcoach

Inge Doens   ‐  Maandag 19 sep 2022   ‐   Tweet

Wij zijn op zoek naar een regiocoördinator voor de regio Denderend Pajottenland en een clubcoach Q4Gym regio Kempen-Limburg

Regiocoördinator
Het Vlaamse gymlandschap wordt verdeeld in 10 regio’s. De regiowerking is de link tussen de clubs en de Gymnastiekfederatie, met de focus op de recreatieve werking en de promotie van de sport. Voor de regio Denderend Pajottenland is Gymfed op zoek naar een regiocoördinator. Hij/zij is de vertegenwoordiger van Gymfed op lokaal niveau en onderhoudt contacten met de clubs in de regio.

Ideaal als bijverdienste, avondwerk.
Deze opdracht kan flexibel ingevuld worden via vrijwilligersvergoeding, Artikel 17 of factuur (flexibele invulling). Je kan rekenen op een individuele begeleiding.

De volledige vacature kan je HIER downloaden.


Clubcoach Q4Gym
Q4Gym is het kwaliteitsproject ontwikkeld door de Gymnastiekfederatie Vlaanderen met de steun van Sport Vlaanderen om de werking van de jeugdclubs te ondersteunen en naar een hoger niveau te brengen. Voor de clubbezoeken in het kader van de Q4Gym-audits zijn we op zoek naar een clubcoach voor de regio Kempen-Limburg. De clubcoach heeft een ondersteunende, begeleidende en coachende rol en heeft als leidraad hiervoor de online kwaliteitstool ‘Q4Gym’ ter beschikking.

Ideaal als bijverdienste, avond- en/of weekendwerk.
Deze opdracht kan flexibel ingevuld worden via vrijwilligersvergoeding, Artikel 17 of factuur (flexibele invulling). Je kan rekenen op een individuele begeleiding en opleiding. Work load en engagement kan afgestemd worden, in principe gaat het over 10-15 audits per jaar (10 uur per audit).

De volledige vacature kan je HIER downloaden.


Solliciteren en meer informatie
Bezorg ons via mail jouw motivatie en nuttige ervaring (voor 10/10/2022)
Inge Doens, Algemeen coördinator clubondersteuning, 0478 62 22 93 – ingedoens@gymfed.be