Vacature Topsportmanager

Delphine Gosseye   ‐  Dinsdag 19 jul 2022   ‐   Tweet

#wearegym

Solliciteer tot 15 augustus

Heb je een passie voor topsport en voor gymnastiek? Wil je meebouwen aan het topsportbeleid van onze federatie? Dan ben jij wie wij zoeken en vervoeg jij binnenkort misschien wel het Gymfed-team!

Wie zoeken we?

  • Topsportmanager

De topsportwerking voor gymnastiek in Vlaanderen wordt in het Gentse Topsportcentrum gecentraliseerd. Er trainen zo'n 65 gymnasten onder begeleiding van een professioneel trainersteam en een (para)medische cel zodat beloftevolle en topgymnasten van de disciplines Toestelturnen Meisjes (TTM) en Jongens (TTJ) en Acrobatische Gymnastiek (ACRO) op gestructureerde wijze hun studies kunnen combineren met topsport.

Voor het leiden en aansturen van deze topsportwerking werft Gymfed een Topsportmanager aan. Deze manager vormt, samen met zijn/haar medewerkers en coaches, de motor achter het topsportbeleid van de federatie. De Topsportmanager leidt, implementeert en coördineert de topsportwerking binnen de Gymnastiekfederatie en is intern en extern het aanspreekpunt bij uitstek voor alles wat topsport betreft.

Wie zijn we en wat bieden we?

De Gymnastiekfederatie Vlaanderen, kortweg Gymfed, bundelt zo'n 318 clubs, goed voor meer dan 121 000 sporters in Vlaanderen. We zijn er als ondersteunende, begeleidende en inspirerende federatie om gymnastiekclubs te versterken en de gymsport te promoten. Samen met onze clubs bouwen we aan fysiek en mentaal sterke gymnasten met als doel hen levenslang te laten genieten van gymnastiek.

  • Voltijds contract voor onbepaalde duur
  • Aantrekkelijk salaris en extralegale voordelen
  • Flexibele werktijden en mogelijkheid tot thuiswerk

Voor wanneer?

  • Onmiddellijke indiensttreding 
  • Solliciteren tot 15 augustus 2022

Op je lijf geschreven? Check dan snel onze vacature en laat ons weten waarom jij onze ideale collega bent!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen