Vanina Van Puyvelde behaalt selectienormen WK

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 17 apr 2018   ‐   Tweet

#weareritmiek

Deze paasvakantie behaalde Vanina Van Puyvelde (Forza Ritmica) haar selectienormen voor het wereldkampioenschap in Sofia (BUL).

Vanina Van Puyvelde nam deel aan de World Cup te Sofia en aan de Irina Cup te Warsaw. Tijdens de World Cup deed ze heel wat ervaring op waarna ze in Warsaw 2 extra selecties binnen haalde voor het WK team (hoepel en bal). In totaal behaalde Vanina 4 tuigselecties en bovendien de norm voor een individuele deelname met een totaal van 34200 punten voor 3 tuigen. Met haar ticket in de hand, kan ze zich nu ten volle concentreren op het Vlaams en het Belgisch kampioenschap in eigen land. Nadien staan nog tal van internationale wedstrijden op het programma ter voorbereiding van het WK.

De junioren, Anastasia Edel en Mayté Van Kampen (Forza Ritmica) namen tevens deel aan de Irina Cup te Warsaw. Anastasia wist 2 selectienormen te behalen met hoepel en knotsen. Mayté behaalde de selectienorm met haar hoepeloefening. De junioren dienen nog 3 selectienormen te behalen om te kunnen deelnemen aan het EK.

Het wereldkampioenschap Ritmiek gaat door van 10-16 september in Sofia, Bulgarije.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen