Vlaamse kampioenen ACRO gekend!

Leen Foré   ‐  Zondag 5 apr 2015 om 17:41   ‐   Tweet

Dit paasweekend vond in Breendonk het Vlaams kampioenschap Acrobatische Gymnastiek plaats. De beste ACRO-gymnasten kwamen op deze wedstrijd in actie en streden om de Vlaamse titel in hun categorie. De teams uit het topsportcentrum te Gent veroverden in alle categorieën het goud.

Bij de Seniores Meisjes Drie ging het goud naar Julie Van Gelder (Wild Gym), Ineke Van Schoor (Ambitious Pro Gymnastics) en Kaat Dumarey (WIK Oostende) en dit met een score van 85,460 punten. De club Ambitious Pro Gymnastics met Kim Bergmans, Eyne een Lise De Meyst haalde het zilver binnen (83,800 punten) en het brons werd gewonnen door Britt De Neve, Ynke De Schinckel en Neckerbroeck Fien (75,040 – K.T. Aalst).

De Vlaamse titel bij de Seniores Gemengde Paren was voor Solano Cassamajor en Yana Vastavel (Ambitious Pro Gymnastics), bij de Heren Paren gingen Arne Van Gelder en Vincent Casse met het goud naar huis (Wild Gym en VGL Niel).

Naast de seniorencompetitie stonden ook verschillende andere leeftijdscategorieën op het programma. Alle resultaten zijn terug te vinden via onderstaande link.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen