Eindranking WAGC TRA-DMT-TU beschikbaar!

Els Coppieters   ‐  Zondag 27 mei 2018   ‐   Tweet

Van 15 tot 18 november 2018 gaat in de Sint-Petersburg (RUS) de World Age Group Competition Trampoline, DMT en Tumbling door.

Voor deze internationale competitie werd een selectieprocedure opgesteld en op basis van alle selectieve wedstrijden, kunnen we je de eindranking meegeven. Op die manier kan iedereen zien wie rechtstreeks (= eerste 4 gymnasten) kans maakt op deelname, of wie op de reservelijst staat.

Ook voor de trainers is er een ranking opgesteld op basis van de eerder gecommuniceerde procedure. Het aantal trainers dat zal afgevaardigd worden, hangt af van het aantal gymnasten dat zijn/haar deelname bevestigt en voorlopig is het dus nog niet zeker wie kan deelnemen.

Jullie mogen ten laatste tegen half juni alle info over deelname aan de WAGC 2018 (praktisch, financieel,...) verwachten en nadien krijgt iedereen tot eind juni de tijd om zijn of haar deelname te bevestigen of niet. Ben je nu reeds zeker om wel of juist niet deel te nemen, laat het ons alvast weten, er staan gymnasten en trainers te popelen op nieuws hierover.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen