Wedstrijdseizoen 2018 - Dit moet je weten

Elien Van Deynse   ‐  Woensdag 10 jan 2018   ‐   Tweet

#wearegym

Tijdens het weekend van 13 en 14 januari gaan de eerste wedstrijden van het nieuwe wedstrijdseizoen door. We starten met de disciplines Acro, Tumbing & Trampoline en Toestelturnen meisjes.

8 disciplines en 23 509 gymnasten en skippers zullen tijdens het wedstrijdseizoen in 2018 strijden voor het hoogste plekje op het podium. Ben jij één van hen? Of zal je in het publiek zitten van één van de vele wedstrijden? Lees dan zeker onderstaande info!

1 / LIVE-REPORTER

> Onze Live-reporter is elk weekend aanwezig op één of meerdere Gymfed-wedstrijden. Hou ons Facebook en Instagram-account in het oog en mis geen seconde van de desbetreffende wedstrijd!


2/ LIDKAART

> Krijg Gymfed-korting op vertoon van je Gymfed-lidkaart. Download deze via je 'Mijn Gymfed' account.

> Ben je jurylid? Dan krijg je gratis toegang tot alle Gymfed-Wedstrijden (geen internationale competities). Check de 'J' op je lidkaart!


3/ NIEUW SCORESYSTEEM

> Vorig seizoen kon je de scores van de verschillende wedstrijden volgen via de wearegym-app. Dit seizoen werken we volop aan het nieuwe scoresysteem waardoor deze functie momenteel niet beschikbaar is. Je kan de app wel nog gebruiken voor tal van andere functies zoals het nieuws, de events en de social media.


4/ FOTO'S ONLINE

> Ook dit jaar zijn er verschillende Gymfed-fotografen die de wedstrijden zullen bezoeken. Na het weekend komen alle genomen foto's online op het Gymfed-Flickr account. Neem zeker een kijkje, misschien sta jij er ook wel tussen!

Veel succes aan alle skippers, gymnasten, dansers, coaches en juryleden!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen