Wedstrijdseizoen 2019 van start!

Delphine Gosseye   ‐  Donderdag 10 jan 2019   ‐   Tweet

#wearegym

Foto: Christian Degroote


Met de start van het nieuwe jaar is het eveneens tijd voor de start van het nieuwe wedstrijdseizoen. In het weekend van 12 en 13 januari geven zo'n 1500 gymnasten in 5 verschillende disciplines de aftrap.

Meer dan 25 000 gymnasten, dansers en skippers verspreid over 11 disciplines zullen dit seizoen het beste van zichzelf geven op onze wedstrijden. Ben jij dit seizoen van de partij als deelnemer of toeschouwer op één van de 108 Gymfed-organisaties? Check dan zeker volgende info!

LIVE-REPORTER

Welke activiteiten staan dit weekend op de agenda? Check elke donderdag onze "Dit weekend op de agenda-post" op Facebook en blijf op de hoogte waar onze sporters in actie komen. Onze LIVE-reporter houdt je tijdens het weekend via ons Instagram-account op de hoogte van de laatste nieuwtjes.


LIDKAART

Krijg korting op onze activiteiten op vertoon van je Gymfed-lidkaart. Download deze via je 'Mijn Gymfed' account. Ben je jurylid? Dan krijg je gratis toegang tot alle Gymfed-wedstrijden (geen internationale competities). Check de 'J' op je lidkaart!

Hoe je lidkaart downloaden? Check het hier.


LIVESCORE

Blijf up to date over de scores via onze Gymfed-livescore! Deze is te raadplegen via de Gymfed-app of via onze online score-pagina. De resultaten worden eveneens ter beschikking gesteld via de verschillende resultatenpagina's na het wedstrijdweekend.

FOTO'S

Op onze activiteiten zijn telkens verschillende Gymfed-fotografen aanwezig. Deze foto's zijn telkens in de week na het desbetreffende wedstrijdweekend online terug te vinden op het Gymfed-Flickr account en de resultatenpagina's van de verschillende wedstrijden. #smile

https://www.flickr.com/photos/gymfed/albums


#wearegym

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen