Wereldkampioene Ritmiek op Gymgala

Elien Van Deynse   ‐  Dinsdag 10 okt 2017   ‐   Tweet

#gymgala2017

Foto: Thomas Schreyer

Dina Averina komt naar Antwerpen

Vorig jaar straalde het Nationale Ritmiek team van Azerbeidzjan in de Lotto Arena. Dit jaar halen we een individuele RitmiekSTER naar België. En wat voor één!

Samen met haar tweelingzus Arina Averina domineert ze de Ritmiekwereld. De Russische Dina Averina won dit jaar gouden en zilveren medailles op élke grote competitie. Twee keer goud en 1 keer zilver op het Europees kampioenschap in mei. Drie keer zilver en één keer goud op de World Games deze zomer en als kers op de taart werd ze in september WERELDKAMPIOEN allround.

(Foto: Thomas Schreyer - WK Pesaro, Italilë)

Ook op de vele World Cups pakte Dina Averina medaille na medaille. Ze is, na de wereldberoemde Yana Kudryavtseva and Margarita Mamun die met turnpensioen gingen, de absolute nieuwe wereldtop! We zijn zo benieuwd om deze kersverse wereldkampioene aan het werk te zien in Antwerpen! Tweelingzus Arina is helaas gekwetst en kan niet meekomen.

Bekijk hier alvast haar oefeningen op de fascinerende muziek van Het Zwanenmeer van Tchaikovsky op het wereldkampioenschap te Pesaro 2017.


Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen