Bijscholing

Of je nu de eerst stapjes als (hulp)trainer in de zaal zet of al jaren gymnasten, dansers, skippers traint, je bijscholen en nieuwe dingen leren is voor iedereen interessant en noodzakelijk. Gymfed heeft jaarlijks een ruim aanbod - voor elk wat wils! Het volledig aanbod staat gebundeld in onze opleidingskalender of kan je vinden in de activiteitenrubriek van deze site.

De belangrijkste bijscholingen zetten we even op een rijtje:

  • Het Kaderweekend is een vaste afspraak in oktober. Jaarlijks mogen we meer dan 1000 geïnteresseerde trainers en bestuursleden verwelkomen die hun eigen programma van sessies samenstellen. Voor de editie van 2020 en 20 gingen we naar aanleiding van de huidige COVID situatie voor een online versie @home.
  • Daarnaast organiseren we tal van clinics, workshops en technische sessies. Tijdens deze (korte) momenten wordt gewerkt rond een specifiek thema, doelgroep of discipline.
  • De Vlaamse Trainerschool organiseert onder de noemer VTS Plus ook bijscholingen rond verschillende (sporttakoverschrijdende) thema's. Raadpleeg het aanbod via deze link en verbreed jouw blik als trainer.