Bijscholing volgen?

Of je nu de eerst stapjes als (hulp)trainer in de zaal zet of al jaren gymnasten, dansers, skippers traint, je bijscholen en nieuwe dingen leren is voor iedereen interessant en noodzakelijk. Gymfed heeft jaarlijks een ruim aanbod - voor elk wat wils! Het volledig aanbod staat gebundeld in onze opleidingsbrochure of kan je vinden in de activiteitenrubriek van deze site.


De belangrijkste bijscholingen zetten we even op een rijtje...

Het Kaderweekend is een vaste afspraak in oktober. Jaarlijks mogen we meer dan 1000 geïnteresseerde trainers en bestuursleden verwelkomen die hun eigen programma van sessies samenstellen. De volgende editie van het Kaderweekend gaat door op 21 en 22 oktober 2017 en met een aanbod van meer dan 100 sessies vind je zeker iets interessants voor jou. Maar wees er snel bij, want vol = vol!

Tijdens de Kaderdag Dans staan de danslesgevers en -lesgeefsters centraal. Op 8 oktober 2017 verzamelden zij in Gent voor tal van workshops met bekende choreografen. Van hiphop over moderne dans, kinderdans, house en jazz,... er is heel wat te ontdekken!

Daarnaast organiseren we tal van clinics, workshops en technische sessies. Tijdens deze (korte) momenten wordt gewerkt rond een specifiek thema, doelgroep of discipline.

De Vlaamse Trainerschool organiseert onder de noemer VTS Plus ook bijscholingen rond verschillende (sporttakoverschrijdende) thema's. Raadpleeg het aanbod via deze link en verbreed jouw blik als trainer.