Gymbo & Gymba

Ken je ons al? Wij zijn Gymbo En Gymba, de mascottes van de Gymnastiekfederatie. Net als jij, vinden wij turnen super cool! Dit is onze pagina waar je op de hoogte kan blijven van al onze avonturen. Samen beleven Gymba en ik heel wat dolle gymavonturen! Neem dus zeker af en toe een kijkje en misschien worden we wel (h)echte vrienden...


16.04.2017 - Pasen
Deze ochtend stonden Gymba en ik al om 6.00 uur op want de paashaas was geweest! Gymba en ik gingen samen paaseitjes zoeken en dat was echt heel leuk! Ik was super enthousiast en at de eitjes heel snel op. Daar had ik achteraf wel spijt van want ik had buikpijn. Gelukkig was Gymba er om me te helpen. Kijk maar mee!


13.01.2017 - Ons eigen Youtubeknaal!

We hebben superleuk nieuws! Vanaf nu kan je al onze avonturen volgen op ons eigen Youtubekanaal! Je kan er verschillende dansjes leren, maar ook zien hoe Gymbo het stelt op krachtles bij Dennis Goossens! Benieuwd? Klik dan snel op onderstaande banner!

xoxo Gymba


13.12.2016 - Gymgala
Dit weekend waren Gymbo en ik te gast op het Gymgala in de Lotto Arena. Het was echt een supertoffe show! Samen met Charlotte van Ketnet presenteerden we de internationale en nationale gymnasten! Gymbo vroeg me tijdens de show ten huwelijk en op het einde van de dag trouwden we voor het bomvolle Arena. Het was echt een droom die uitkwam!

xoxo Gymba


20.11.2016 - Huur ons op jouw event!
Wil jij graag dat wij langskomen op jouw event? Dat kan! Vul dit dit formulier in. We komen samen of apart met veel plezier naar jouw turnfeest, wedstrijd, vriendjesdag, .... Wist je trouwens dat we ook ons eigen springkasteel hebben? Ook dit kan je hier huren voor eender welke activiteit.

Het wordt beslist supertof!

xoxo - Gymbo


9.11.2016 - Samen Knutselen

Wauw wat regent het hard buiten! Jammer want nu kunnen we niet buiten spelen en turnen in de tuin. Ik had nochtans graag met Gymba op de trampoline gesprongen buiten.... Gelukkig heb ik de ideale oplossing gevonden! Ik heb samen met een goede vriend van mij tekeningen gemaakt die jullie kunnen kleuren! Daarnaast hebben we ook enkele toffe dingetjes gemaakt om te knutselen! Gymba en ik vliegen er alvast in! Jullie ook?

xoxo Gymbo


24.10.2016 - Fun op het Kaderweekend

Dit weekend waren Gymbo en ik te gast op het Kaderweekend in Gent. Dat is een opleidingsweekend voor trainers en bestuursleden. Ja ook de trainers leren nog bij! Er was super veel volk! Gymba en ik liepen in het begin een beetje verloren, er waren dan ook meer dan 100 verschillende sessies waaruit de trainers konden kiezen! We gingen bij een paar sessies luisteren naar de docenten en deden zelfs bij de sessie rond kleutergym mee. Dat was zo leuk!

's Middags kregen we broodjes en aten we samen met alle trainers. Het was een gezellige sfeer. Op het einde van de dag gingen we nog met enkele onder jullie op de foto! Het is altijd zo fijn als jullie op de foto willen met ons. We sloten de topsporthal af om 17.00 uur en gingen naar huis. Moe maar voldaan!

xoxo Gymba


7.09.2016 - Gymbaknuffel

Hoe cool is dit? Vanaf nu kan je mij in knuffelformaat verkrijgen! De Gymbaknuffel is 30 centimeter, roze, lekker zacht en kost je maar 12 euro!

Haal snel jouw exemplaar in huis! Klik op de foto en je komt onmiddellijk in de webshop terecht!

xoxo GymbaWelkom op onze eigen blog! We vertellen je alles over onze avonturen!