Doeboek

Het More Than Gym Doeboek werd speciaal voor onze jonge leden ontwikkeld. Het interactief spelboek boordevol toffe weetjes, tips & tricks, educatieve spelletjes, tekeningen ....

Het Doeboek is gericht naar alle leden tussen de 6 en 15 jaar. Het wordt verspreid binnen de club aan het begin van het seizoen. Eind augustus worden alle bestuursleden uitgenodigd op de startvergadering in hun regio. Tijdens die vergadering licht een medewerker van de Gymnastiekfederatie de nieuwigheden voor het seizoen toe. Ook worden op deze vergadering de Doeboekjes meegegeven. De eerste editie van het Doeboek werd uitgedeeld aan de clubs bij het begin van seizoen 2018-2019.

< Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek bevat 24 pagina's aan spelletjes, raadsels, weetjes en toffe tips & tricks. Het magazine is opgedeeld in maanden en begint bij september, de start van het seizoen. Op die manier kan je het magazine het volledige jaar door gebruiken! Daarnaast zitten er enkele toffe win acties verstopt in het boekje. Laat je creatieve geest de vrije loop en wie weet win jij wel een toffe prijs!