Doeboek

Het More Than Gym Doeboek werd speciaal voor onze jonge leden ontwikkeld. Het doeboek bevat tips in alle disciplines, coole doe- en knutselopdrachten, spelletjes, kleurprenten ... en is een echte must have voor elk lid!

Het Doeboek wordt verspreid binnen de club aan het begin van het seizoen. Eind augustus worden alle bestuursleden uitgenodigd op de startvergadering in hun regio. Tijdens die vergadering licht een medewerker van de Gymnastiekfederatie de nieuwigheden voor het seizoen toe. Ook worden op deze vergadering de Doeboekjes meegegeven. De eerste editie van het Doeboek werd uitgedeeld aan de clubs bij het begin van seizoen 2018-2019. Dit jaar zijn we dus toe aan de tweede editie

< Wat houdt het doeboek precies in?

Het More than Gym Doeboek bevat 32 pagina's aan spelletjes, raadsels, weetjes en toffe tips in de verschillende disciplines. Het magazine is opgedeeld per discipline. Zo is er voor elk wat wils.


< Voor wie?

Het More than Gym Doeboek werd speciaal ontwikkeld voor onze leden tussen 6 en 15 jaar. Nieuw in deze editie is de opsplitsing in de twee leeftijdscategorieën. Tussen de 6 en 12 jaar? Focus je dan vooral op de opdrachten met één ster. Ouder dan 12? Dan zijn de opdrachten met twee sterren de perfecte uitdaging. Staat er een YouTube logo bij een spelletje? Check dan onze YouTube-afspeellijst voor meer duidelijkheid!

< Ook voor de Trainers!

Ook voor onze trainers is het Doeboek een goede inspiratiebron. Bij elke discipline staan namelijk enkele opdrachten die in de les toegepast kunnen worden! Ben je opzoek naar spelletjes en opdrachten om je les mee op te smukken? Check dan zeker onze rubriek 'Voor in de les!'.