Met jouw club op het Olympic Festival?

Samen voor een unieke olympische beleving op het strand

Met jouw club deze zomer schitteren op het strand van Middelkerke? Het kan tijdens het Olympic Festival waar we samen met onze Gymfed-clubs een unieke olympische beleving op het strand creëren en supporteren voor onze gymnasten in Parijs!

Een unieke olympische beleving voor jouw club

Van 26 juli tot 11 augustus 2024 wordt het strand van Middelkerke de place to be voor de Belgische supporters tijdens de Olympische Spelen. Samen met het BOIC willen we zoveel mogelijk clubs en mensen in beweging brengen om zelf in een olympische sfeer te sporten, naar sport te kijken of sport te beleven. De belangrijkste competities worden live uitgezonden op reuzenschermen, er zijn optredens en dj’s, verschillende sportinitiaties, … én wie weet een demo van jouw club!

Heb je interesse om samen met jouw club een demo te geven op het strand op zondag 4 augustus? Laat het ons dan hier weten. We nemen nadien contact met de clubs op om er samen een unieke olympische beleving van te maken. Tot op het strand?


Sportinitiaties op het strand

Naast de demo's worden tijdens het Olympic Festival dagelijks activiteiten georganiseerd onder leiding van verschillende sportfederaties. Op het strand, de zee en de dijk van het Olympic Festival kan je zelf meedoen aan diverse sportactiviteiten om vervolgens op reuzenschermen de prestaties van de Team Belgium atleten in Parijs live te volgen. Medaillewinnaars en andere Olympiërs komen enkele dagen na hun competitie rechtstreeks vanuit Frankrijk naar Middelkerke voor een huldiging op het thuispodium. Sowieso wordt er op het Olympic Festival elke dag een feestje gebouwd met dj’s en optredens.

Meer over het Olympic Festival