Gymfed

Nieuwsbrief voor bestuurders 03.09

Het Gymfed-team wenst alle bestuurders veel succes met de opstart van de club! Aarzel niet ons te contacteren!

Algemene richtlijnen online

Om je als club goed voor te bereiden op het nieuwe seizoen bundelen we alles in de "Algemene richtlijnen". De nieuwe versie voor het seizoen 2021-2022 is te raadplegen via 'Documenten' op 'Mijn Gymfed''.
Ben je op zoek naar informatie over de ledenadministratie, verzekeringen, gedrags- en ethische code, SABAM, internationale competities of de aansluiting van licentiehouders? Je kan er alles terugvinden.

Meer info

Vacature: Gymfed zoekt een (tweede) aanspreekpunt integriteit

Gymfed zoekt een (tweede) aanspreekpunt integriteit (API) om het Ethisch Adviesorgaan te ondersteunen in de casebegeleiding.
Iets voor jou? Solliciteren kan tot 10 september!

Bekijk de vacature!

Jouw cluborganisatie in de Gymfed-kalender

Organiseert jullie club een activiteit waar ook andere clubs aan deelnemen? Wensen jullie deze graag in de Gymfed-activiteitenkalender? Cluborganisaties die volgens de sporttechnische programma's van Gymfed verlopen, kunnen opgenomen worden in de activiteitenkalender op de Gymfed-website.

Geef jouw clubwedstrijd door!

Clubgrade zet in op intermenselijke thema's van de sportclub! Iets voor jullie club?

Zit je met een concrete vraag of probleem binnen jouw club? Het team van Clubgrade gaat samen met jou op zoek en kijkt waar de uitdagingen liggen. Voor elke sportclub wordt een oplossing op maat gevonden! Dit jaar wil de Vlaamse Sportfederatie clubs ondersteunen om iedereen “back on track” te krijgen. Door de financiële ondersteuning van “herlaad je sportclub!” worden tot 31 december 2021 alle clubprojecten van CLUBGRADE aangeboden aan een sterk verlaagd tarief, namelijk 250,00 euro i.p.v. 1150-1650 euro (exclusief BTW)!

Ontdek het aanbod van Clubgrade

NIET VERGETEN! Subsidies Jeugdsport aan te vragen voor 15 september!

Gymfed-clubs kunnen aanspraak maken op subsidies van het Jeugdsportfonds van Sportfederatie en Gymfed. Dit jaar is er een subsidiepot van 150 000 euro te verdelen! Bekijk dus zeker de mogelijkheden voor jouw club! Opgelet! Aanvragen gebeuren via 1 centraal formulier!

Meer info

Download: Reglement_jeugdsport_Gymfed_2021.pdf

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regiocoördinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven