Gymfed

Nieuwsbrief voor bestuurders 15.10


Jeugdsportfonds: communicatie incentives

Deze week ontvingen de bestuursleden, die het aanvraagformulier voor subsidies hebben ingevuld, een mail met de vermelding van het subsidiebedrag. Bevestig voor 10 november of de club opteert voor een waardebon van JF of overschrijving! Clubs die niet reageren ontvangen automatisch een waardebon! Materiaalpartner Janssen-Fritsen voegt 20% aan het subsidiebedrag toe!

Gymgala 2021, drie shows met Olympisch kampioene Nina Derwael

Op zondag 12 december is de Lotto Arena te Antwerpen opnieuw dé place to be voor alle gymnastiekfans. In een show voor de hele familie zien we naast onze Belgische gymnasten ook topgymnasten van wereldniveau aan het werk. Verschillende special acts en Olympische kampioene Nina Derwael maken er ongetwijfeld een topeditie van. Tijdens welke van de drie shows mogen we jullie verwelkomen?

Bestel nu je tickets

Vragen of advies inwinnen rond grensoverschrijdend gedrag

Heb je als bestuurder of trainer een vraag rond grensoverschrijdend gedrag? Een vermoeden of effectieve klacht rond dit topic? Hiervoor kan je terecht bij een van de 2 Gymfed-API's (onafhankelijke aanspreekpunten integriteit): Jeroen Keymolen en Caroline Jannes

Meer info

Belangrijke deadline: 1e ledenopgave voor 1 november 2021!

Graag herinneren we de clubbestuurders er aan dat er een eerste ledenopgave verwacht wordt voor 1 november! In de week na 1 november worden de eerste facturen voor het lidmaatschap van jullie sporters verstuurd! Licenties dienen voor 15 november aangevraagd te worden (of 4 weken voor de wedstrijd indien organisatie in najaar 2021).

GRATIS Webinar: Clubbinding for the win!

We weten al lang dat een sterke club energie haalt uit de betrokkenheid van én verbondenheid met haar leden. Maar hoe worden we enthousiaste ambassadeurs die de sportclub bekendheid en geloofwaardigheid geven? En hoe betrek je het menselijk kapitaal in je club nu maximaal?
Exact dát krijg je in de vingers tijdens de webinar van de Vlaamse Sportfederatie ‘Clubbinding for the win!’ op 26 oktober om 19.00 uur.

Schrijf je in

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regiocoördinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven