Gymfed

Nieuwsbrief voor bestuurders 19.11


Coronamaatregelen vanaf 20 november

De nieuwe coronamaatregelen zijn vanaf morgen (20 november) van toepassing. Het goede nieuws is dat we kunnen blijven sporten, we hopen dit ook te kunnen aanhouden met de hulp van iedereen.
In ieders belang vragen wij de maatregelen goed op te volgen! Hou de moed er in!

Coronamaatregelen vanaf 20.11

Deelnameattesten Kaderweekend

De deelnameattesten van de trainers en bestuursleden die een of meerdere sessies van het Kaderweekend volgden, worden volgende week online geplaatst en kunnen gedownload worden via 'Mijn Gymfed'. Er worden enkel attesten toegekend voor de sessies die voldoende lang bekeken werden.
Clubbestuurders ('beheerdersrol') kunnen in het Ledenbeheer de attesten downloaden. Indien gewenst kan het detail van de club (wie volgde welke sessie) opgevraagd worden via info@gymfed.be

Verstuur de attesten van de mutualiteiten via het Ledenbeheer!!

Het secretariaat krijgt veel mails van ouders die het mutualiteitsattest opvragen. Gymfed zal dit echter nooit rechtstreeks aan de leden bezorgen (het is immers voor ons niet duidelijk of het attest mag verstuurd worden), we verwijzen hiervoor door naar de clubs. We herinneren de clubs er aan dat attesten via het Ledenbeheer eenvoudig kunnen gemaild worden naar het lid. Het rechtstreeks versturen komt voor de ouders professioneel over en vermindert zeker en vast de work load!

Download: Handleiding-Ledenbeheer-attest-mutualiteiten.pdf

Incentives Jeugdsportfonds binnenkort uitbetaald!

221 clubs ontvangen binnenkort hun incentive/waardebon i.k.v. de werkingssubsidies. Voor clubs die kozen voor de storting van de incentives wordt het toegekende bedrag ten laatste volgende week op de rekening gestort. De waardebonnen van Janssen-Fritsen worden begin december aan de clubs bezorgd.
Het jeugdsportfonds wordt gespijsd dankzij de steun van Sport Vlaanderen en Gymfed. Materiaalpartner Janssen-Fritsen sponsort via een extraatje op de de waardebonnen met 20%.
Dit jaar is er een bedrag van 157 120 euro te verdelen. Alvast een mooi Sinterklaascadeau!

Meer info

Gezond en ethisch sporten, thematische werkgroepen van start

De taskforce 'gezond en ethisch sporten' van Gymfed installeert 5 thematische werkgroepen die bijdragen aan de verdere ontwikkeling van een klimaat waarbinnen het mentale en fysieke welzijn van de sporter centraal staat. Een volgende stap in de cultuurverandering waarbij we als Gymfed onze verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van alle sporters en hun omgeving.

Lees er meer over

Eerste Gymtopia-happenings een succes!

Op zondag 24 oktober ging in Nazareth de eerste Gymtopia-happening van het seizoen door, op 13 november volgde de editie in Brugge. We zagen vooral heel veel blije gezichtjes :)
Gymtopia is het sporttechnisch programma van Gymfed voor alle kinderen van 7 en 8 jaar. De focus ligt op een brede motorische ontwikkeling die haalbaar is voor elk kind.
Benieuwd hoe het eraan toe gaat op een Gymtopia-happening? Even de sfeer opsnuiven? Check this out!

Bekijk de video

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regioco√∂rdinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven