Gymfed

Vraag voor 30 september jouw subsidies Jeugdsport aan!

Gymfed-clubs kunnen subsidie aanvragen van het Jeugdsportfonds dat met de steun van de Vlaamse Overheid werd opgericht. De communicatie en de link naar het aanvraagformulier werd op 7 of 8 september per mail aan de clubs (Q4Gym-coördinator of secretaris) bezorgd! Hou de deadline van 30 september in het oog!

Meer info en reglement

Infosessie Ethias Extranet

Vanaf 1 september worden de ongevallendossier rechtstreeks beheerd en afgehandeld door Ethias. Enkel de ongevallen die nog plaatsvonden voor 1/9 kunnen nog in de Clubapp ingegeven worden.
De webinar voor het gebruik van het Ethias Extranet (voor het ingeven van de ongevalsaangiften vanaf 1/9) kunnen jullie bekijken via DEZE link.
De presentatie kan je hieronder downloaden. 

Download: Presentatie-Ethias-Extranet.pdf Naar Q&A over het Ethias Extranet

Gymfed Academy Days voor alle recreatieve trainers

Ze zijn met 10, ze vinden over heel Vlaanderen plaats en ze richten zich naar (nieuwe) recreatieve gymtrainers. De "Gymfed Academy Days" worden georganiseerd tussen 22/10 en 12/11. De inschrijvingen voor de regionale opleidingsdagen lopen als een trein, motiveer je jonge recreatieve trainers om snel in te schrijven voor deze opleidingen!

Meer info over het programma en inschrijven
Josie Surmont

Nieuwe podcast – Het coachen van jonge gymnasten

Yes! De tweede podcast aflevering voor trainers is er. Een inspirerende en concrete aflevering met gastspreker Josie Surmont over het coachen van jonge gymnasten. Over streng zijn maar niet te streng, over de manier van communiceren met jonge gymnasten en over hoe gymnasten vormen met het oog op een lange en succesvolle loopbaan.

Spoor je trainers zeker aan om hem te beluisteren op Spotify of te bekijken op Youtube.

Beluister hier de podcast

WK Turnen Antwerpen: Reserveer nu het puntje van je stoel!

Na de officiële 'draw of lots' weten we wanneer alle landen in actie komen tijdens hun kwalificatiewedstrijden op het WK Turnen. Voor de gymnasten van het Baloise Team BELGYM worden zaterdag 30 september voor de jongens en maandag 2 oktober voor de meisjes een belangrijke dag. We hebben voor jullie op de eventwebsite mooi samengevat welk land wanneer in actie komt! 

Ontdek en programma en de website van het WK Turnen!

Niet gevonden wat je zocht?

Deze nieuwsbrief werd verstuurd naar:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • De leden van het Bestuursorgaan van Gymfed
  • De regiocoördinatoren en clubcoachen Q4Gym
  • Kantoormedewerkers Gymfed

Heb je intussen nog vragen?

Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven