Gymfed

'Algemene richtlijnen' wordt 'Intern Reglement' 2023-2024

We bundelen alle nodige info over de ledenadministratie, SABAM, verzekeringen, tuchtreglement, voortaan in het 'Intern Reglement'.
Het reglement kan je terugvinden via 'Mijn Gymfed' (klik op 'documenten') en geef de zoekterm 'Intern reglement' in. 

Download: Inhoudstafel_Intern_reglement_2023-2024.jpg

Een ongeval in de club? Aangifte via ETHIAS EXTRANET

Even herinneren dat de aangifte van ongevallen vanaf 1 september dienen door gegeven te worden via het Ethias Extranet en niet meer via de 'Clubapp'! Er werden 2 personen per club hiervoor aangeduid. Communiceer dit aan de betrokken personen in de club! Er zijn nog teveel personen die een ongeval proberen doorgeven via de Clubapp!

Meer info

Recap Safe Sport Symposium

Wist jij dat we tijdens het afgelopen WK Turnen ook een internationaal congres over veilig en ethisch sporten organiseerden? Op 3 en 4 oktober gingen we in gesprek met internationale experten en internationale gymnastiekfederaties over veilig en ethisch sporten. We werkten hiervoor samen met FIG en Sport Vlaanderen. We verwelkomden 250 live aanwezigen en 130 online deelnemers!

Lees er meer over!

Nieuws van de IT-Helpdesk

Veel clubs hebben de Clubapp ondertussen onder de knie, we zien een aanzienlijke vermindering van de vragen/problemen. De IT-helpdesk zal vanaf 1 november met minder medewerkers bemand worden. Concreet bouwen we de service tijdens de avonden en weekends af. Tijdens weekdagen blijven we uiteraard opvolgen. Tickets waar geen interventie van de IT-partners nodig is, kunnen iets sneller behandeld worden. 

Niet gevonden wat je zocht?

Deze nieuwsbrief werd verstuurd naar:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • De leden van het Bestuursorgaan van Gymfed
  • De regioco√∂rdinatoren en clubcoachen Q4Gym
  • Kantoormedewerkers Gymfed

Heb je intussen nog vragen?

Het Gymfed-team staat steeds paraat!

Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven