Gymfed

Nieuwsbrief voor bestuurders 19.08


Herbekijk hier de Startvergadering!

Op woensdag 18 augustus vond de Startvergadering plaats. De online webinar werd gevolgd door de bestuursleden/trainers uit zo'n 200 clubs. In de 1,5 durende voorstelling worden de belangrijkste nieuwigheden, aanpassingen en projecten voor het nieuwe seizoen toegelicht. Je kan de presentatie herbekijken tot 15 september.

Herbekijk de Startvergadering

Subsidies Jeugdsport aan te vragen voor 15 september!

Gymfed-clubs kunnen aanspraak maken op subsidies van het Jeugdsportfonds van Sportfederatie en Gymfed. Dit jaar is er een subsidiepot van 150 000 euro te verdelen! Bekijk dus zeker de mogelijkheden voor jouw club! Opgelet! Aanvragen gebeuren via 1 centraal formulier!

Meer info

Download: Reglement_jeugdsport_Gymfed_2021.pdf

S.R.G.A. steunt clubs met G-werking met nalatenschap

S.R.G.A. gaf Gymfed het vertrouwen om de nalatenschap van de vereniging te beheren en toe te kennen aan een maatschappelijk project. Er werd gekozen om de werking van ‘G-GYM’ in onze clubs een duwtje in de rug te geven. Bekijk of jullie club in aanmerking komt en vraag de subsidie aan via het aanvraagformulier.

Meer info

Download: Reglement-G-Gym-SRGA-Concorde.pdf

Het sportseizoen is terug!

We zijn er klaar voor! Klaar om onze clubs en sporters opnieuw te verwelkomen in het nieuwe sportseizoen. De clubs ontvingen ondertussen de affiches van de 'Waw-campagne'. Download HIER het promotiemateriaal dat je als club kan gebruiken in jullie communicatie!

Meer info over de campagne!

Deze nieuwsbrief werd bezorgd aan:

  • Alle bestuurders van de Gymfed-clubs
  • Clubcoachen Q4Gym en regiocoördinatoren
  • Medewerkers en bestuursorgaan Gymfed
Janssen Fritsen Agiva Lotto Vlaamse overheid Baloise
© Gymfed • Zuiderlaan 13, 9000 Gent
Tel: 09 243 12 00info@gymfed.be
Uitschrijven