Het sportseizoen is terug!

Delphine Gosseye   ‐  Maandag 9 augustus 2021   ‐   Tweet

#klaaromtesporten

Waw, ik kan het!

We zijn er klaar voor! Klaar om onze clubs en sporters opnieuw te verwelkomen in het nieuwe sportseizoen. Klaar om iedereen in beweging te brengen en te houden!

Die eerste koprol of dubbele salto, een optreden voor een groot publiek of een gouden medaille voor kersvers Olympisch kampioen Nina Derwael. Je grenzen verleggen, groeien en succes beleven. Je eigen dromen, talenten, passies en uitdagingen achterna jagen. Kinderen die bewegen voelen zich niet alleen fitter, ze leren ook dat bewegen leuk is en leggen de basis voor een actief leven. En met bewegen kan je niet vroeg genoeg beginnen! Turnen, Dansen, Freerunning of Rope Skipping? In onze clubs kunnen kinderen, jongeren en volwassenen kiezen uit een uitgebreid aanbod aan verschillende disciplines. We stellen onze sporters centraal en laten hen volgens hun eigen noden, wensen en ontwikkeling genieten van een unieke sportervaring.

Ik wil...


Zoek een club in je buurt

Op zoek naar een club waar je één of meerdere disciplines kan beoefenen? Je kan terecht bij één van de meer dan 320 Gymfed-clubs. Bezoek de clubwebsites voor meer info over de lessen en locaties!

Een specifieke vraag? Aarzel niet om ons te contacteren!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen