Kleuterturnen

In onze clubs leren kleuters op een kwalitatieve, leuke en gevarieerde manier bewegen. Ze worden voorbereid en warm gemaakt om gymnastiek te blijven beoefenen én de basis voor een levenslang sporten wordt gelegd. Leuke en gevarieerde lesinhouden in verschillende domeinen en bewegingsthema’s bieden bewegingskansen die noodzakelijk zijn om de brede motorische ontwikkeling te stimuleren.

Kinderen het plezier van sporten en bewegen laten ontdekken is een prioriteit in het kleuterturnen. Ze krijgen de kans om op een leuke en kwaliteitsvolle manier te bewegen, waarbij ze op ontdekking kunnen gaan, openbloeien, zelfvertrouwen ontwikkelen, plezier beleven én leren.

Kidies, elke kleuter in actie

Met het kleuterprogramma Kidies gaan de Gymfed-clubs aan de slag om gevarieerde lesinhouden aan te bieden in verschillende domeinen. Hierbij wordt zowel de algemene motorische ontwikkeling gestimuleerd alsook worden de eerste gymnastiek specifieke vaardigheden aangeleerd. Denk je dat dit iets is voor jouw kleuter? Neem dan een kijkje bij één van onze clubs voor meer info over de lessen en locaties! 

Gevarieerd bewegen in de kindertijd stimuleert het levenslang sporten!

 

Op zoek naar een club? Klik dan hier. Wens je meer info over de discipline? Neem dan contact op met onze medewerkers.

Lore Marguiller

Sporttechnisch medewerker
Contact - 09 243 12 22