Veel gestelde vragen

In de Gymfed Clubapp werd een handleiding verwerkt. Heb je over een bepaalde pagina/functionaliteit een vraag?
Klik bovenaan rechts op het '?'

Voor alle rapporten en lijsten kan je terecht wordt gewerkt met de PowerBI-omgeving. Deze werd ingebouwd in de rubriek 'Communicatie & Rapportage'
Ga naar 'Communicatie & rapportage' -> 'Rapporten' -> Club export -> onderaan de pagina kan je de gevraagde lijst terugvinden -> 'Inschrijvingen', 'Licenties', 'Groepen',...

De datum van de cluboverdracht voor het seizoen 2023-2024 wordt nog gecommuniceerd. Dit zal voor 1 juli kunnen!

Is voorlopig nog niet opgenomen, dit wordt meegenomen bij een volgende release van de wedstrijdmodule aangezien dit implicaties heeft op verschillende domeinen.

Clubapp zou moeten werken op alle browsers (Chrome, Safari, Edge,...) en alle devices (Desktop, laptop, GSM,..)

Het is zo dat we jaren geleden met MailChimp zijn gestart omdat deze tool gratis werd aangeboden en veel mogelijkheden had. De laatste jaren zien we dat het gratis-verhaal ook hier onder druk komt te staan en MailChimp zijn gratis aanbod afbouwt. Andere tools werden in overweging genomen maar MailChimp is voor het gebruik in de clubs toch de beste optie gebleken.
Vanaf 10 maart 2023 zal MailChimp het aantal gratis te verzenden mails aanpassen. Voor veel clubs zal dit voldoende zijn, echter vooral voor de grotere clubs  zal het aantal credits mogelijks niet voldoende zijn om het aantal te verzenden mails te dekken. Bekijk voor jouw club de beste optie!

Het toevoegen van 'wachtlijsten' wordt meegenomen bij de herwerking van het online inschrijven.

Dat klopt dat er in het oude ledenbeheer meerdere mails soms niet werden verstuurd. Hier hebben we verbeteringen aan gebracht. Gelieve dus de mails te versturen vanuit de Clubapp vanaf nu en niet meer via het Ledenbeheer. Kijk na of het lid zich niet heeft uitgeschreven. Soms komt de mail ook in 'spam' of 'ongewenste e-mails' terecht.

Kan zeker. Je kan deze toevoegen via het 'lidprofiel'.

De functionaliteit 'UIT-pas' en andere vrijetijdspassen wordt meegenomen bij de herwerking van het online inschrijven.

Momenteel kan je dit zien op je profiel. Dat hangt af wanneer het account is aangemaakt. Bij sommige is dit 10000 bij sommige ook 2500. Wat wel zeker is, is dat vanaf 10 maart alle accounts op max 1000 mails worden gezet.

Ja, alle gegevens zijn overgenomen en kunnen aangepast worden.