Tools

Trainersapp - Registratietool voor sporters en trainers

Het registeren van de aanwezigheid van de sporters en gepresteerde uren van de trainers? Dat kan via de Gymfed Trainersapp. Een handige webapplicatie (pc en mobiel) die vooral tot doel heeft de administratie rond de aanwezigheden van de leden en registratie van de uren voor de trainers en het bestuur te vereenvoudigen.


Mijn Gymfed - Het online platform voor sporters, trainers, jury- en bestuursleden

'Mijn Gymfed', dat is het ingelogde gedeelte van onze website voor alle Gymfed-leden. Door een persoonlijk profiel aan te maken op 'Mijn Gymfed' heb je als trainer toegang tot verschillende tools en geniet je van tal van voordelen. Het raadplegen van attesten en diploma's, downloaden van je lidkaart, bekijken van ideaalbeelden,... heel wat zaken waar je toegang tot hebt via Mijn-Gymfed. Geef ons jouw favoriete disciplines en voorkeuren door zodat wij onze communicatie op jou kunnen afstemmen. Ben je nog niet ingelogd in onze website? Hier kan je meer info terugvinden over het inloggen.


Evaluatiemodule Gymstars - Evaluatie online registeren

Het aanleren van de basisbewegingen zoals handenstand, rad, koprol,...? Dat doe je met Gymstars! Het programma boordevol turnoefeningen voor kinderen van 6 tot 14 jaar bevat alle basisoefeningen om aan te leren in jouw training. Per oefening worden de belangrijkste aandachtspunten, voorbereidende oefeningen, meest voorkomende fouten en remediëring,... ondergebracht in handige kijkwijzers. Met de online evaluatiemodule kan jij de evaluatie van jouw sporters zelf online registreren. De module is exclusief toegankelijk voor Gymfed-clubs en rechtstreeks gelinkt aan de trainingsgroepen in het ledenbeheer. De resultaten kan je nadien als excel-file downloaden.Coach@home - Inspiratievideo's gebundeld in één online platform

Ben jij één van onze 8500 Gymfed-trainers? Dan vertoef je heel wat tijd in de turnhal en investeer je meerdere uren aan het voorbereiden van jouw trainingen. Opwarming, fysieke training, helperstechnieken,... het zijn topics waar je actief mee aan de slag gaat om het beste uit je sporters te halen, klopt? En dat, dat vinden wij top! Meer zelfs, met inspiratievideo's gebundeld in één online platform willen wij jou als trainer ondersteunen voor een optimale begeleiding van jouw sporters! Dit zowel voor competitietrainers als trainers van recreatieve groepen. Kortom, een must have voor elke Gymfed-trainer.


Vragen of meer info?

Wens je meer algemene info of heb je een concrete vraag? Ons team communicatie staat steeds voor jullie klaar!


Delphine Gosseye

Teamleader marketing, pers en communicatie
Contact - 09 243 12 04