Inspiratievideo's gebundeld in één online platform

Hoe kan ik mijn opwarming aantrekkelijk maken voor mijn sporters? Wat met fysieke voorbereiding? Hoe kan ik best helpen bij dat ene element? Met onze inspiratievideo's gebundeld in één online platform "Coach@Home" ondersteunen we jou als trainer in de optimale begeleiding van jouw sporters!

Is Coach@home iets voor mij?

Gymfed-trainer? Check! Op zoek naar inspiratie voor je volgende training? Dubbel check! Til je volgende training naar een hoger niveau aan de hand van inspiratievideo's. Alle video's zijn online beschikbaar en bovendien onmiddellijk toepasbaar in jouw volgende training, dit zowel voor competitietrainers als trainers van recreatieve groepen. Dus, waar wacht je nog op?

Wat kan ik precies verwachten?

Korte instructievideo's rond verschillende topics, zo eenvoudig is het. Verschillende soorten oefenstof komen in korte video's aan bod. Start je training met een creatieve opwarming, zorg voor een optimale fysieke voorbereiding van je sporters en werk aan de sportspecifieke vaardigheden binnen een bepaalde discipline. Wist je trouwens dat door het toepassen van de correcte helperstechnieken jouw sporters de beweging sneller onder de knie krijgen en met de nodige portie zelfvertrouwen het element later zelfstandig kunnen uitvoeren? Heb je bovendien zelf een concrete vraag rond een specifiek topic? Geef het ons door en werk mee aan ons inspiratieplatform!

Heb ik toegang tot Coach@home?

Als Gymfed-trainer heb je via jouw 'Mijn Gymfed' toegang tot het basispakket van deze online inspiratietool. Ben je nog niet ingelogd in onze website? Hier kan je meer info terugvinden over het inloggen. Heeft jouw club een abonnement op het platform? Dan heb jij toegang tot alle online video's en bakkenvol inspiratie voor jouw volgende training. Met een club-jaarabonnement krijgen alle trainers van de club toegang tot dit platform en dit voor een heel democratische prijs (€ 50 voor clubs tot100 leden, € 100 voor clubs met minder dan 400 leden en € 150 voor de grotere clubs). Nog geen club-abonnement? Contacteer ons en wij bezorgen jouw club meer info!