Administratie

Gymfed clubapplicatie - Ledenadministratie in een online tool

Een eenvoudig en snel beheer van de lidgegevens van je sporters, trainers en medewerkers is cruciaal voor een goede werking van je club. Het opvolgen van inschrijvingen en betalingen zorgt voor een vlotte administratie. Koppelingen met online inschrijven, de trainersapp en ongevallenverwerking maken alles nog eenvoudiger. Een nieuwsbrief versturen naar je leden? Ook dat kan via de Gymfed clubapplicatie, de gratis tool voor alle Gymfed-clubs voor hun online ledenadministratie.


Online inschrijven - De perfecte start van het seizoen

Je leden online laten inschrijven bij jou als club? Dat kan met de module “Online inschrijven”. Het inschrijvingsmoment is steeds een druk moment voor elke club, met de module “Online inschrijven” ondersteunen we onze clubs voor een vlotte en correcte verwerking van de inschrijvingen van hun leden. Het lid schrijft zich in, kiest een trainingsgroep en alles wordt automatisch toegevoegd aan de Gymfed clubapplicatie van jouw club. Zelfs onmiddellijk online betalen is perfect mogelijk. Kortom, de aansluiting bij jouw club was nog nooit zo eenvoudig.


Verzekeringen - Polissen voor clubs en leden

Samen met onze verzekeringspartner Ethias bieden we verschillende polissen aan voor onze clubs en leden. Een handig overzicht kan je terugvinden op onze pagina verzekeringen.


Ongevallen - Wat nu?

We wensen het niemand toe, maar soms krijg je als club te maken met een ongeval van één van je leden. We ondersteunen onze clubs zo goed mogelijk in de administratieve verwerking van het ongevallendossier van hun leden. Alle Gymfed-leden zijn via verzekeringspartner Ethias verzekerd tegen lichamelijke schade en burgerlijke aansprakelijkheid (aansprakelijkheid tegen over derden).


Trainersapp - Registratietool voor sporters en trainers

Het registeren van de aanwezigheid van de sporters en gepresteerde uren van de trainers? Dat kan via de Gymfed Trainersapp. Een handige webapplicatie (pc en mobiel) die vooral tot doel heeft de administratie rond de aanwezigheden van de leden en registratie van de uren voor de trainers en het bestuur te vereenvoudigen.


Vragen of meer info?

Wens je meer algemene info of heb je een concrete vraag rond de administratie van je sporters en trainers? Ons team administratie, financiën & ICT staat steeds voor jullie klaar!


Inge Doens

Lead Admin & Support
Contact - 09 242 06 40