RS - PK Individueel C-niveau 13-15j en Wedstrijd 2 I-niveau Individueel (ANT-LIM-VB)

#weareropeskipping

27/01/2024 - 28/01/2024 • Eppegem

Tijdens de provinciale voorrondes (PV) zien we skippers in het A-niveau in actie. Voor het B- en C-niveau wordt er enkel een provinciaal kampioenschap (PK) georganiseerd. De deelnemers strijden er per leeftijdscategorie om de provinciale titels. De skippers in het A-niveau kunnen zich verder selecteren voor het Belgisch kampioenschap en voor een internationale wedstrijd.
De 9 tot 10 jarige skippers treden aan in het I-niveau en kunnen deelnemen aan 4 wedstrijden. Er wordt op deze leeftijd niet met provinciale titels of selecties gewerkt én elke deelnemer gaat naar huis met een gouden, zilveren of bronzen medaille.
De 11 tot 12 jarige skippers treden aan in het IA- of IB-niveau en kunnen eveneens deelnemen aan 4 wedstrijden. Ook hier wordt niet met selecties gewerkt, maar strijdt men wel om een provinciale podiumplaats.

Tijdens dit weekend zien we de skippers 13-15 jaar individueel in het C-niveau aan het werk en de skippers 9-10 jaar individueel in het I-niveau en 11 tot 12 jaar individueel in het IA- en IB-niveau uit Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant aan het werk.

Heel veel succes aan alle skippers & hun trainers.

De wedstrijdvolgordes komen 3 weken voor de wedstrijd online, de jurypanels 2 weken ervoor. Ben je lid van Gymfed? Meld je hier aan.

Heb je deze organisatie bijgewoond en heb je tips hoe we deze kunnen optimaliseren? Doe het dan hier !

 

Resultaten kan je hier (LIVE) terugvinden.

Locatie

Sportcube
Waterleestweg 12-14
1980 Eppegem

Tweet