Competent Creatures challenge 22

#CCC22

Zondag 1 mei 2022 • 12u00 - 18u00 • Westmeerbeek - Hulshout

CCC-22
Competent Creatures Challenge 2022

In samenwerking met Skay organiseerd Gymfed in 2022 een niet-competitieve Skills Challenge in de indoor-trainingshal van Skay Urban Academy.

De Challenges worden verdeeld in 4 verschillende delen. Doorlopend zullen er 5 algemene coördinatie challenges zijn die voor iedereen continue toegankelijk zijn om te proberen. Daarnaast zijn er speciefiek parkour gerichte challenges die doorgaan in 3 fasen: Control, Sketchy moves en Power moves. In elke fase zijn 10 challenges voorzien van verschillend niveau in een speciaal voor het event gebouwde set-up. Voor elke fase hebben deelnemers 45 minuten om de challenges te proberen. Met behulp van een evaluatiekaartje kunnen ze zichzelf evalueren op de verschillende uitdagingen, om er zo achter te komen wat ze tekort komen om bepaalde challenges te halen. 

Het doel is om op deze manier een globaal beeld te krijgen van je eigen sterktes en zwakheden zodat je dit kan gebruiken om te werken aan je volledige ontwikkeling. Alle uitdagingen zullen doelgericht zijn. Dwz er zullen zo weinig mogelijk bewegingen vastgelegd worden, maar elke deelnemer is vrij om de uitdaging op zijn eigen manier te proberen op te lossen.

De deelnemers van het event zullen in 2 groepen van 25 personen verdeeld worden zodat er genoeg ruimte is om bezig te zijn met de parkour specifieke challenges. Groep A begint met 45 min. Control-uitdagingen. Daarna kan groep B 45 min. dezelfde uitdagingen proberen. Vervolgens werken we met de Sketchy-uitdagingen en de Power moves op dezelfde manier. De periodes dat je niet met de parkour specifieke uitdagingen bezig bent kan je gebruiken voor de challenges in algemene coördinatie of om te rusten, iets te eten/drinken of om toe te kijken naar de andere groep.

Locatie

Skay Urban Academy
A. Van Looplein 37
2235 Westmeerbeek - Hulshout
Plan uw route via Google Maps
 

Tweet

Reacties op deze activiteit

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen