Florian Landuyt turnt deze avond allround-finale op WK in Glasgow!

Lynn Langeraert   ‐  Vrijdag 30 okt 2015   ‐   Tweet

#DelhaizeTOPteamMet de steun van


Hambüchen trekt zich terug en focust op rekfinale.

Het was spannend afwachten op de officiële bevestiging, toen we te horen kregen dat Fabian Hambüchen zich terugtrok uit de Allround Finale... Maar JA HOOR ... De 1ste reserve, niemand minder dan onze eigen Florian Landuyt, zal vanavond de finale turnen!

Het ging al de ronde in Glasgow dat Fabian Hambüchen (GER) zich wat minder voelt en zijn krachten eerder wou sparen voor de rekfinale van morgen. Maar in gymnastiek kan alles natuurlijk en we waren dan ook dolblij toen we onderstaand nieuwsbericht vernamen.


Hierin bevestigt de Duitser NIET deel te nemen vanavond in de Allround Finale, en logischer wijs is het aan de eerste reserve, in dit geval onze eigen Florian Landuyt (Sportac Deinze), om zijn plaats in te nemen. Enkele spannende minuten gingen voorbij en dan was het officieel:

De eerste reactie van Florian:


We wensen Floran véél succes vanavond!

Laat ons vanavond nog een laatste keer allemaal samen supporteren voor België! Weet je niet wat te doen? Stem je TV om 19u.15 (Belgische tijd) af op BBC of NOS en volg de wedstrijd van Florian LIVE! Ben je niet thuis? Dan kan je ook LIVE volgen via de livetickker op de Gymfed- app!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen