Begin april verwelkomt TEAM BELGYM ROU & GER voor een vriendschappelijke interland in MOESKROEN!

Lynn Langeraert   ‐  Dinsdag 16 februari 2016   ‐   Tweet

#GOBELGYM

Reserveer nu alvast je plaatsen en supporter mee voor TEAM BELGYM!

Op 3 april ontvangen de meisjes van TEAM BELGYM hun collega's van Roemenië en Duitsland voor een wedstrijd op topniveau. De meisjes worden hiermee voor een eerst en laatste keer geconfronteerd met twee van hun rechtstreekse concurrenten vooraleer ze naar het Test Event in Brazilië trekken...


De wedstrijd in Moeskroen is dé ideale gelegenheid om TEAM BELGYM aan te moedigen voor hun vertrek richting Rio. Bovendien hebben we met Duitsland en Roemenië ook twee toplanden om te bewonderen, want beide teams zitten ook in rechte lijn van hun voorbereidingen vooraleer ze afreizen naar de Spelen. Daarnaast zijn er ook individuele gymnasten aanwezig uit Oostenrijk en Spanje.


De interland in Moeskroen is belangrijk voor de selectie van het team dat zal aantreden op het testevent, maar eveneens voor het Europees Kampioenschap 2016. Parallel met de wedstrijd voor de senioren een vindt er ook een wedstrijd voor de junioren plaats. Hier zullen onze jonge Belgen zich o.a. meten aan de jongere generatie van Roemenië!


Het wedstrijdteam wordt zeer binnenkort bekend gemaakt.
Om niets van het moment te missen kan je het dagschema reeds terugvinden (rechts) in de activiteitenpagina en ook de tickets zijn reeds beschikbaar ik voorverkoop.


Ter info:
Team Belgym, momenteel samengesteld uit Gaelle Mys, Julie Croket, Laura Waem, Rune Hermans, Cindy Vandenhole, Jelle Beullens, Axelle Klinckaert, Nina Derwael, Senna Deriks en Julie Meyers, zal deelnemen aan een eerste selectiewedstrijd op vrijdag 19 februari. Deze selectiewedstrijd vindt plaats voordat ze naar de internationale Gymnix in Canada vertrekken begin maart. Daarna turnen ze een laatste voorbereidende wedstrijd in Moeskroen. De meisjes hopen hiermee optimaal voorbereid te zijn op hun deelname aan het Testevent, waar ze het opnemen tegen Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Australië, Korea en Zwitserland, met als doel één van de laatste vier teamtickets voor de Olympische spelen te bemachtigen!
Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen