Met jouw club naar de Olympische Spelen?

Delphine Gosseye   ‐  Woensdag 27 maart 2024   ‐   Tweet

#vlamingeninparijs

Word VIP2024-sportclub en ga naar Parijs

Deze zomer is het opnieuw zover, het grootste sportevent ter wereld, de Olympische Spelen in Parijs. Onze gymnasten zijn in volle voorbereiding om hun ambities waar te maken. Supportert jouw club mee voor onze toppers in Parijs?

De Olympische Spelen van 2024 in Parijs zijn zelden zo dichtbij, en dat hebben we geweten. Samen met Sport Vlaanderen willen we zoveel mogelijk clubs en supporters in beweging brengen en zelf laten sporten. Hiervoor lanceren we onder de "VIP2024-vlag" drie sportieve uitdagingen en kan je als club meedingen naar de titel "VIP2024-sportclub". Wie weet kan jij met je club de Olympische Spelen wel vanop de eerste rij beleven?

Hoe word je een VIP2024-sportclub?

Wil jij met je club kans maken op de titel van VIP2024-sportclub? Breng dan voor half mei minstens één van de drie sportieve uitdagingen tot een goed einde. Afhankelijk van het aantal voltooide uitdagingen wordt jouw sportclub een bronzen, zilveren of gouden VIP2024-sportclub.

Hoe maak je kans op een reis naar Parijs?

Gouden VIP2024-sportclub? Check! Je maakt als club kans op een trip naar Parijs voor een delegatie van jouw sportclub. Daarnaast kan je ook een waardebon van €500 in de wacht spelen. Registreer je nu als VIP2024-sportlcub en ga één of meerdere uitdagingen aan. Begin juni worden de gouden VIP2024-sportclubs bekend gemaakt. 

Check hier de uitdagingen

Ontvang gepersonaliseerd promomateriaal

En er is meer! Als VIP2024-sportclub heb je de mogelijkheid om gepersonaliseerd promomateriaal te bestellen voor jouw club. Digitaal of print? Personaliseren met clublogo? Gratis in je bus? Driemaal check. Registreer je vandaag nog en supporter mee voor onze gymnasten in Parijs!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen