Belgische gymnastes trappen #GOBELGYM-campagne af!

Lynn Langeraert   ‐  Woensdag 27 januari 2016   ‐   Tweet

#GOBELGYM

Julie, Gaelle en Laura, de


Met de steun van


Donderdag 28 januari 2016 gaf “TEAM BELGYM” de aftrap van de promotiecampagne #GOBELGYM. De meisjes ontvingen de pers in hun thuisbasis te Gent om hen mee op sleeptouw te nemen in hun weg naar RIO, met als eerste belangrijke halte: het Testevent!

TEAM BELGYM zal het in april opnemen tegen Brazilië, Frankrijk, Duitsland, Roemenië, Australië, Korea en Zwitserland om één van de laatste vier teamtickets voor de Olympische Spelen te veroveren. Gaelle Mys, Julie Croket, Laura Waem, Rune Hermans, Cindy Vandenhole, Jelle Beullens, Axelle Klinckaert, Nina Derwael, Senna Deriks en Julie Meyers zetten, onder leiding van headcoach Yves Kieffer, de komende maanden alles op alles om deze hun Olympische droom waar te maken!

Coach Yves Kieffer gelooft alvast in onze kansen en toont veel zelfvertrouwen:
"We halen nu al regelmatig de top 12, dus ik geloof dat we ons zullen kwalificeren. De kwaliteit van onze prestatie op het testevent zal afhangen van onze voorbereiding. Iedereen moet nog stappen zetten, maar als we ons kwalificeren kunnen we iets heel moois bereiken op de Olympische Spelen."

Meer weten?
Neem zeker eens een kijkje op www.gobelgym.be om TEAM BELGYM beter te leren kennen! Schrijf je ook in op onze nieuwsbrief en blijf rechtstreeks op de hoogte over de laatste nieuwtjes van onze Belgische gymnasten!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen