Club in de kijker - K.K.T.S.V. Hou Ende trou Merksem vzw

  ‐  Donderdag 15 juni 2023   ‐   Tweet

#clubindekijker

Elke maand nemen we de tijd om één van onze clubs in de kijker te plaatsen. Omdat ze een goed draaiende werking hebben, omdat ze iets speciaals te bieden hebben of iemand in de bloemetjes willen zetten. In juni zetten we een gloednieuwe Gymfed-club in de kijker, maak kennis met Hou ende Trou!

Vers van de pers, dat lijkt een goede term om deze club in de kijker te omschrijven. De vereniging Hou ende Trou uit Merksem is inmiddels meer dan honderd jaar oud, maar is pas sinds juni 2023 aangesloten bij Gymfed. Dat actief zijn en plezier maken het belangrijkste is voor deze club, werd al snel duidelijk. 

#Antwerpsehandstandjes

Hou ende Trou is nog maar pas aangesloten bij Gymfed en maakte zopas haar TV-debuut bij ATV Antwerpse Televisie

https://www.facebook.com/houendetrou/videos/1210621946262974/?locale=nl_BE


Met hun #antwerpsehandstandjes willen zij de hele Stad Antwerpen laten toeleven naar het WK Turnen. De club roept op om een handstandfoto te nemen op leuke plaatsen in Antwerpen en deze te delen op sociale media met de hashtag #antwerpsehandstandjes. Doe jij mee om de topatleten te verwelkomen in Antwerpen?  

> Geniet mee van de #antwerpsehandstandjes via deze Instagrampagina of volg hun op Facebook

Een jaar turngekte in 't Stad

Van 30 september tot 8 oktober 2023 vormt het Antwerps Sportpaleis the place to be voor alle gymnastiekfans voor de grootste gymnastiekcompetitie van het jaar, het WK Turnen. 's Werelds beste gymnasten nemen het tegen elkaar op in de strijd om de wereldtitels.

Samen met Sporting A zetten we alle Antwerpenaars graag in beweging. Zo organiseren we voor jong en oud heel wat leuke acties in het teken van gymnastiek en maken we er samen een turngek jaar van.

Onze vele Antwerpse turnclubs zorgen er dagelijks voor dat heel wat Antwerpenaars kunnen turnen in de best mogelijke omstandigheden. Voor het WK Turnen organiseren we met Sporting A heel wat acties in samenwerking mét deze clubs, maar ook een coole clubchallenge met #toonAgoudengymclub. Ideaal om samen met al jouw clubleden te laten zien hoe hard jullie uitkijken naar dat adembenemende wereldkampioenschap. Hou ende Trou lijkt met hun #antwerpsehandjes alvast goed op weg om één van de leuke prijzen in de wacht te slepen.


> Ben jij lid van één van de vele Antwerpse clubs? Doe mee met de clubchallenge van Sporting A en win!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen