"De weg naar succes" - Volg Baloise Team BELGYM op weg naar het WK

Phoebe De Potter   ‐  Donderdag 10 augustus 2023   ‐   Tweet

#antwerp2023Met de steun van


Baloise-PANTONE-Transparant-background.png

In de aanloop naar het WK Turnen in Antwerpen volgt KBT-partner Baloise de getalenteerde toestelturners van Baloise Team BELGYM in een 8-delige docureeks 'De weg naar succes'.

Een goede balans vinden tussen turnen op het hoogste niveau en het dagdagelijkse leven is niet altijd vanzelfsprekend. De online reeks behandelt verschillende maatschappelijke thema's en laat zien hoe onder meer Nina Derwael, Maxime Gentges, Maellyse Brassart en Lisa Vaelen omgaan met successen en tegenslagen. 

De eerste medaille

In deze eerste aflevering van 'De weg naar succes' ligt de focus op de impact van succes. Wat doet al die extra aandacht na het winnen van een medaille met een gymnast? Ontdek de ervaringen van Nina Derwael, Maxime Gentges en hun omgeving. 

De docureeks

Wil je geen enkele aflevering missen? Vanaf augustus komt er iedere dinsdag een nieuwe aflevering online. Volg zeker ook Baloise op Instagram en Facebook of abonneer op het YouTube-kanaal om als eerste de nieuwe afleveringen te bekijken. 

Samenwerking

De Koninklijke Belgische Turnbond (KBT) slaat met Baloise de handen in mekaar om mensen te inspireren en jong talent de kans te geven om in een positieve en professionele omgeving door te groeien naar de (wereld)top.

"We zijn enorm trots op onze samenwerking met de KBT. We kijken dan ook heel erg uit naar het WK in eigen land en in het bijzonder naar de prestaties van Baloise Team BELGYM!" - Liesbeth Laureys, Directeur Marketing & Digital Business bij Baloise

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen