Dit was het Kaderweekend 2022

Phoebe De Potter   ‐  Dinsdag 25 oktober 2022   ‐   Tweet

#kaderweekend2022

happy coach = happy gymnast

Op zaterdag 22 en zondag 23 oktober ging het grootste opleidingsweekend van Vlaanderen door, het Kaderweekend. Meer dan 2000 deelnemers trokken naar de Topsporthal te Gent met één doel: samen bouwen aan sterke sporters.

Het opleidingsweekend voor alle coaches en bestuursleden trok ook dit jaar veel volk naar Gent, zo mochten we maar liefst 2013 deelnemers ontvangen over het hele weekend! Na 2 online edities waren we heel blij om iedereen weer fysiek te mogen ontvangen, en die vreugde zagen we ook bij jullie terug. Het was een weekend vol bijleren, netwerken en blije gezichten. 

Dit jaar zagen we ook enkele nieuwe standen op het Kaderweekend. Zo konden coaches aanduiden in welke fase van het Gymfed-sportmodel hun sporters zich bevinden, waarvoor ze allerlei stickers in ruil kregen. We kijken er alvast naar uit om deze uitgedeeld te zien worden op jullie trainingen! En natuurlijk stonden we ook paraat met onze eigen WK-stand, waar je zo snel mogelijk door de zenuwspiraal diende te geraken en tickets kon winnen voor het WK Turnen in Antwerpen 2023. Enkele deelnemers wisten hier een record neer te zetten, we zetten graag even de top 3 in de spotlight:

  • Britt Verlinden - 25 seconden
  • Roxane De Boeck - 28 seconden
  • Kathy Laheye - 29 seconden

Maar, niet getreurd, iedereen die deelnam maakt kans om duotickets te winnen. Houd je mail in de gaten, eind november onthullen we de winnaars!

Ook ging er een winactie voor Kidies door: raad het aantal ballonnen in de bokaal en win een set Kidies-kijkwijzers. Proficiat Merel De Kock, Jurgen Cooreman en Sarah Baeyens, jullie wonnen de wedstrijd! 

Syllabi

Voor de sessies waar er een syllabus beschikbaar is zal die in de Gymbieb worden geplaatst. Vanaf volgende week maandag - 31 oktober - kan je deze online terugvinden via 'Mijn Gymfed'.

Evaluatie

Was jij aanwezig? Jouw mening is belangrijk! Geef zeker HIER je feedback door via het evaluatieformulier en wie weet win jij wel 2 tickets voor het Gymgala.

Daarnaast willen we ook graag alle vrijwilligers bedanken die dit weekend een handje hebben toegestoken!

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen