Dit weekend Flanders International Team Challenge

Delphine Gosseye   ‐  Donderdag 24 juni 2021   ‐   Tweet

#fitchallenge2021

12 landen present in Gent

Op zaterdag 26 en zondag 27 juni gaat in de Topsporthal te Gent de 4de editie van de Flanders International Team Challenge door. Supporter mee voor Team BELGYM via de livestream!

Naast onze eigen gymnasten van Team BELGYM verwelkomen we dit weekend in Gent een 80-tal gymnasten uit 12 verschillende landen. Toplanden zoals Frankrijk, Italië en Duitsland tekenen present voor deze internationale competitie Toestelturnen meisjes. Voor de gymnasten van Team BELGYM is de FIT-Challenge een belangrijke afspraak in aanloop van de Olympische Spelen deze zomer in Tokyo. Deze wedstrijd vormt het laatste selectiemoment in hun Olympische voorbereiding. 

Op het programma staan de kwalificaties met een allround- en teamklassement. Onze gymnasten van Team BELGYM komen op zaterdag in actie in de laatste subdivisie, hun wedstrijd gaat van start om 16.40 uur. Op zondag zien we de 8 beste gymnasten per toestel terug in de toestelfinales. De wedstrijd is te volgen via de livestream en live score op de eventwebsite.

Supporter mee voor onze gymnasten en moedig hen aan in hun laatste rechte lijn in het Olympisch traject. Bezorg hen jouw succeswensen via een gepersonaliseerde postkaart of jouw persoonlijke Team BELGYM-tekening. Je maakt hierbij kans op één van de exclusieve TEAM-BELGYM t-shirts.

Reacties op dit bericht

Om een reactie te plaatsen en reacties te bekijken moet je ingelogd zijn. Inloggen